1. august 2008

| Bursdagskort |


Det første kortet som kommer i bloggen min, er et bursdagskort til en venninne... hun ble kjempeglad for det, noe som gledet meg også :P

Gaven hun fikk kommer senere... :P

Her er et bilde av forsiden. Papirene som er brukt er Boxer fra Basic Grey, og vanlig linjert papir... (Akkurat dette linjerte papiret kommer fra en litt eldre bok men du kan bruke linjert papir fra en helt vanlig skriveblokk også)

Nærbilde av "gratulerer"-stempel fra Stempelglede. Stanset først ut ovalen med Spellbinders, deretter stemplet jeg den med "gratulerer". Distresset kanten med litt Vintage Photo, og avsluttet det med Walnut Stain ytterst i kanten.... :P Digger de to brunfargene..

Nærbilde av kaffe-tag. Denne tagen er også distresset. Gjorde det samme med "Vennskap"-stempelet, og stiftet den fast. Har også brukt Fastenater. Tok litt glitterlim rundt kanten på denne ovalen også, samt hvit penn rundt hele tagen.

Her er da baksiden, har gjort forsåvidt det samme på baksiden som på forsiden, bortsett fra at jeg ikke har noen tag på baksiden..

Nærbilde av "håndlaget av"-stempel.

5 kommentarer:

 1. dette var et stilig og tøft håndlaget av stempel Daniel

  SvarSlett
 2. Heisann Daniel..

  Kjempefint kort du har laget..

  SvarSlett
 3. Takk for alle kommentarene :P

  SvarSlett
 4. Kjempestilig kort du har laget! ;-)

  Jeg har forresten gitt deg en award i bloggen min.

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Hei
  Første gang jeg er innom bloggen din Daniel... Imponert! Jeg legger deg til mine favoritter, for denne siden vil jeg besøke flere ganger;)

  Hvor har du fått laget ditt personlige stempel?

  snakkes
  Angella

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...