6. august 2008

{ Art }

Så nå har jeg endelig fått disse here "slidsene"... Jeg og mine foreldre var en tur til Stord.. og fant slides på en "Elite Foto"... de hadde pakker med 100 stykk i... så vi kjøpte to! :S

Så nå har vi 200 slides... og jeg har prøvd meg litt fram... tittet jo selvfølgelig inni Ett Trykk for å få litt inspirasjon.


Jeg begynte å sprute på Bazzillen med litt "Radiant Rain Shimmering Mist" akkurat denne kobberfargen var "Indian Copper"


Jeg har brukt ark fra en svens salmebok, som mønsterpapir på slidsene. Etter de var kledd tok jeg og stemplet med swirle stempler fra "Inkadinkado". Har jo selvfølgelig kantet slidsene med Distress Ink! (Vintage Photo er alltids en god farge... for ikke å snakke om Walnut Stain!)


Inni to av slidsene har jeg brukt et stempel fra "Paperbag Studios"... jeg har endelig brukt det på ett kort... noe som jeg gleder meg veldig over... :PDen tredje sliden valgte jeg å ha en tekst på i dette tilfellet fikk kortet tittelen "Art"
(Digger CK Typist)


Gunnhilds tutorial inspirerte meg til å lage retro-blomster... men i dette tilfellet har jeg ikke brukt blomsterstemplene fra Stempelgledes "Grungecollection" , men derimot noen kjempekule blomsterstempler fra Making Memories... :P

Er veldig stolt over de blomstene, og hvordan de endte opp! :P

Er selvfølgelig åpen for kommentarer...

8 kommentarer:

 1. Så flink du er Daniel! Jeg er imponert!
  Jeg ble også inspirert av "Ett trykk" og ville lage et slide-kort... men tror du ikke mannen min hadde kastet en pakke med 500 slide i søpla før sommeren!!! Dritt spør du meg:( ... Men takk for tispet..."Elite foto" here I come!:)

  Vi snakkes!
  Angella

  SvarSlett
 2. Tusen takk... tenker nok jeg også hadde blitt frustrert... hvertfall hvis dere hadde SÅ mange...

  Men... men..

  SvarSlett
 3. Hei Daniel:)
  Du er helt konge alt hva du lager er helt magisk
  Hilsen M

  SvarSlett
 4. Dette kortet var jo aldeles nydelig. Og blomstene var et syn. Utrolig dyktig du

  SvarSlett
 5. Kult kort... det var kjempespennende faktisk :) Likte oppsette, fargene og alt :D Likte også blomstene, de må eg finne ut hvordan du he gjort... :)

  Klem fra Unni

  SvarSlett
 6. Hei
  Fant bloggen din via kreativ dagbok. Denne skal på lista mi. Liker utrolig godt det du har laget her. Og disse blomstene ble kjempeok. Har sett gjennom arbeidene dine. Jeg har veldig sans for det du lager. Det er noe Tim Holzt over det, bare med din touch.
  Ble skikkelig inpsirert av blomstene.
  Kommer til å følge med her. Kan nok hente inspirasjon i fleng.

  SvarSlett
 7. Daniel, what an incredible artist you are! I've linked to your blog on mine so that I can keep up with what you are doing. Great work! Becky G @ http//camelliacottagedesigns.blogspot.com

  SvarSlett
 8. Hei. Så mange utrolig kule og fine kort. Fant bloggen din på en annen blogg og legger deg til i min liste også.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...