29. september 2010

« Vinn gratisbilletter! »Nå førstkommende helg, 2. og 3. oktober, skal "Svensk Scrapbooking Mässa" holdes i Karlstad. Sjekk ut messens nettside for flere detaljer, og informasjon.

I den anledning har jeg vært så heldig å få æren av å plukke ut to personer som skal motta to gratisbilletter hver.

Dere er sikkert nysgjerrig på hvordan dere vinner disse billettene, det er i og for seg en enkel sak:

>> Skriv en kommentar, hvor du forklarer hvorfor akkurat DU skal vinne to gratisbilletter, og hvem du vil dele opplevelsen med! <<

Vinnerne vil bli trukket klokken 21.00 i morgen, torsdag 30. september.


3 kommentarer:

 1. Jag vill gärna vara med i utlottningen utav två biljetter. Jag har aldrig tidigare varit på en scrapbookingmässa så jag känner mig som ett barn på julafton och jag skulle bjuda med min mamma.

  SvarSlett
 2. Å jag skulle så hemskt gärna vilja vinna gratisbiljetter till Karlstad. Jag har sett fram emot den här mässan ända sen förra mässan gick och egentligen skulle min kompis ha följt med men på grund av att hon inte hade råd kunde hon inte följa med. Jag skulle ge henne en gratisbiljett och bli oehört glad över att få sällskap under den underbara dagen i Karlstad.

  Mvh Maria

  SvarSlett
 3. Det vore verkligen helt underbart att vinna två gratisbiljetter. Jag har inte hållt på med scrapbooking så länge, och jag tror att jag skulle kunna lära mig en hel del på mässan, med tanke på alla demonstrationer de kommer att ha.

  Jag skulle ta med mig min pojkvän som är lite nyfiken på det här med scrapbooking. Vi båda skulle tycka att det vore riktigt kul!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...