3. september 2010

« Up and running again! »


Som dere sikkert skjønner, så er bloggen min oppe og går igjen! Jippi!

Jeg beklager sterkt det som noen av mine følgere har opplevd på grunn av min blogg, og jeg håper virkelig ikke at noen tror at det var meg som gjorde det med vilje, eller ønsket å skade noen. Problemet så ut til å komme fra enda en annen blogg, som påvirket min blogg, som gjorde at noen andres blogger ble satt ut av stand. Problemet skal nå være løst med hjelp fra Google og Blogger.

Det så ut som om problemet oppstod da en annen blogg som på en eller annen måte hang sammen med min, ble infisert med noe som kalles for "malware". Ikke spør meg hva det er, eller hva det betyr, jeg vet det knapt selv, men det jeg vet er at det er et virus som kan bli liggende på en nettside/blogg, og når folk besøke nevnte innstalleres det et virus på dataen til den besøkende, ofte uten den besøkendes samtykke.

Jeg håper at folk fortsatt vil følge bloggen min, jeg beklager nok en gang for problemene som har oppstått på grunn av bloggen min. Hvis det er noe du lurer på, og om bloggen din også oppfører seg rart på grunn av dette, send meg en e-post: daniel.askeland@gmail.com, så kan det hende at jeg kan hjelpe deg. :P

I am sorry for all the inconvenience I may have caused some of my followers. I've gotten a few emails saying that their blog started acting weird because of my blog. I am really sorry for that, and I hope that you all understand that it was not my intention, or my fault. Obviously there was somebody who had some sort of connection with my blog that got some malware. Don't ask me what that means, and barely know what it means myself. The problem has now been sorted out, thanks to some help from Google and Blogger.

Once again, I'm really sorry for the problems that came up, and I really hope that you will still follow my blog! ;P

If you are experiencing problems with your blog or website, because of the problems I've talked about, you can send me an email: daniel.askeland@gmail.com, I can maybe help you. :P

2 kommentarer:

  1. Det er bra du er oppe å går igjen :))

    SvarSlett
  2. Vilken fantastisk blogg du har och vilka underbara kort du gör.
    Tack för massor av inspiration!!
    /Cina från Sverige

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...