15. mars 2011

» I'm back from Berlin, with a little freebie!


Da har jeg hatt en flott uke i Berlin, sammen med klassen min. Jeg har opplevd og sett mye. Kunst, design og arkitektur. Etter å ha vært på et av Berlins mange loppemarked, fant jeg denne reiseguiden, som ifølge selgeren var 120 år gammel. Utifra stilen tviler jeg ikke, og den var midt i blinken for meg. 

Jeg kommer til å legge ut mer av innholdet seinere. Sånn at jeg får fordelt godbitene utover. Den er proppfull med bilder av byggverk i Berlin, dessverre finnes ikke lenger et par av dem.

Nyt det!

Then I'm back at home after a great week in Berlin with my classmates. I've experienced a lot, and seen art, design and architecture. After visiting one of the many flea markets around Berlin the day before departure, I found this old travel guide. The seller told me it was about 120 years old, judging from the design, I am positive that this is correct.

I'll upload some more freebies later, because I decided to split it up, so it'll last longer for you guys.

Enjoy!

2 kommentarer:

  1. welcome back !!! i hope you had fun Daniel! TAKE CARE! lollyrot

    SvarSlett
  2. Hei Daniel! Tusen takk for din kommentar i bloggen min! Jeg gleder meg til å se nye ting i bloggen din. Du er utrolig diktig og har annerledes stil! Det var det samme med meg da jeg følte at bare kort er for smått og jeg må gå videre... Lykke til!
    God helg
    Oxana

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...