6. november 2010

{ Noe bra, noe dårlig - Something good, something bad }


Som dere kanskje, utifra tittelen, har skjønt, kommer jeg med både gode og dårlige nyheter.

Jeg har ikke vært en av de mest aktive på bloggfronten i det siste, og det skyldes noe som hendte i midten av oktober. Etter lengre tids sykdom gikk min mormor bort, og tiden etter dette har dagene gått opp og ned. Derfor har jeg ikke hatt noe særlig lyst til å legge ut så mye på bloggen, fordi jeg rett og slett ikke har hatt det i tankene mine den siste måneden.

Jeg har iløpet av den siste tiden vært litt kreativ i ny og ne, så jeg har egentlig masse å vise dere. Men jeg håper virkelig om forståelse for mitt bloggavbrekk, og jeg kommer straks, rundt neste sving, med et nytt og artig prosjekt! :P

Som sagt begynte jeg på Kunsthøgskolen i Bergen 30. august, så jeg har i det minste fått utfolde meg kreativt på skolen, og fått tankene vekk fra andre ting. Jeg har akkurat fullført et toukers kurs i tegning. Dette kurset var meget lærerikt for meg, som er en evig amatør innen tegning. :P

Jeg håper jeg snart kan komme inn i en mer eller mindre normal rutine når det gjelder postingen av innleggene på bloggen. Slik at dere kan få noe mer artig å se på enn denne massive veggen av tekst!

>>Daniel

As you may understand, because of what I wrote in the title of this post, I have some good and some bad news for you.

I've haven't been posting alot on my blog the past month, and that is because of something that happened in October. My grandmother passed away, after prolonged sickness. So the last month hasn't been all to easy for me and my family, and that is the reason for why I have not posted for a while. My blog posts didn't strike my mind.

But, over to some good, and more happy news. As I said earlier, I started at Bergen National Accadamy of the Arts August 30th. This has helped me a lot the past month, and has made me think about more fun stuff.

Just now, I've finnished a two week long drawing class. And, the class has been helpfull to me, since I proclaim myself as an amateur of drawing. I've learned much, and I really see the difference in my drawings from the beginning of the period, until the last days.

I'll soon hope that my posting will go into some kind of normal routine again, and so you can get something more interesting to view on my blog than a wall of text!

>> Daniel


7 kommentarer:

 1. Kondolerer så mye, Daniel! Ta den tiden du trenger!

  Klem fra Desiree

  SvarSlett
 2. Thoughts and prayers are with you and your family, so sorry to hear about your grandmother.
  It is good to get involved in something - so glad you have are in the drawing class - post some of your work when you get a chance.
  Take care.
  Sandra

  SvarSlett
 3. Det var trist å høre om din mor, men vær sterk og tenk framover, noe jeg skjønner du gjør.
  Kos deg masse på skolen, så gleder vi oss til å se hva du har kreert etter hvert:-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Så trist å høre om din mormor, Daniel. Det er klart at blogging og kortlaging kommer langt bak i rekken når slike ting skjer.

  Godt å høre du koser deg kreativt på skolen. Kreativitet er som regel en god terapi og tankeadspredelse.

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 5. welcome back Daniel. I m so sorry.Hope u r doing well now and congrats for the drawing class. Take care

  SvarSlett
 6. Det er viktig å ta seg tid til både å sørge, og å jobbe seg igjennom det triste og kose seg med de gode minnene, så skal du se at du snart er tilbake... Flott at du trives på skolen. Gleder meg til å se mere fra deg fremover :-)

  SvarSlett
 7. Så trist å høre om din Mormor Daniel,
  Jeg husker du skrev en stund tilbake at moren og faren din var bortreist og at du og din bror lagde middag til Mormoren din, jeg husker det fordi det hørtes så koselig ut og dere lagde en fin menu skrevet på fransk! Det er akkurat slike ting som andre setter pris på, og det blir så koselig minner.
  Ta all den tiden du trenger, blogging kan vente!!

  Klem Nina x

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...