14. juni 2012

Tag No13



Her kommer en ny tag, denne gangen valgte jeg et stempelmotiv, siden jeg nylig har laget så mange tags med sjablonger. Uglen er et stempel ifra Stampers Anonymous. Nøkkelen er én av 80 stk jeg kjøpte på eBay.

Here is a new tag, this time with a stamped motive. The owl is from Stampers Anonymous, and the key is one of the 80 keys I bought on eBay.






11. juni 2012

» Kortskissen #179



Hei, jeg har enda ikke sagt noe om dette, men tenkte å si det nå som jeg har gjort mitt første prosjekt.
Jeg er nå en av de mange dyktige designerne hos Kortskissen, for de som ikke vet hva det er for noe, så er det en inspirasjonsblogg som én gang i uken legger ut en skisse som folk fritt kan tolke. Her er min løsning av denne ukens skisse:



7. juni 2012

Tag No8








Tag No7



Jeg har nylig "oppdaget" potensialet eBay har, som har resultert i et par innkjøp. Da spesielt er jeg veldig fornøyd med mye hobbyutstyr jeg har kjøpt, og denne nøkkelen, som jeg endte opp med å kjøpe borti 80 stk. av. Hvorfor tenker kanskje du, fordi det var så BILLIG og det var gratis porto. (fanget i fellen).

I've recently "discovered" eBay, so I've bougth some craft supplies online. That includes the key I've used, I ended up buying about 80 of these, why you may say, because they were so cheap, and there was free shipping! (caught in the trap).




Tag No6






6. juni 2012

Tag No5



Det er en del som har lurt på hvordan jeg lager disse tagene, og har spurt om jeg kunne komme med en tutorial, det skal jeg gjøre, så fort jeg har fått lagt ut alle tagsene først.

Some of you have asked me about how I've made these tags, I'll show you and make a tutorial soon. I just have to publish all of them first.


5. juni 2012

4. juni 2012

Texture Tag No2



Another tag, made using the same "ingredients".

Over the past couple of weeks I've made some tags using my new supplies, so stay tuned, more are due to be published! 

For information on how I made these tags, just visit this blog.


Texture Tag No1

I made this tag, when I recieved some of the things I bought at Simon Says Stamp, on eBay. What I got was some stencils from Crafter's Workshop. I also used some acrylic paint, glimmermists and some of the new Dylusion ink sprays.


For information on how I made these tags, just visit this blog.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...