29. november 2009

{ KAOS-Award }


Sjekk denne flotte KAOS-awarden jeg fikk av Linda Horn, jeg er målløs!

Look at this KAOS-award I got from Linda Horn, I'm speechless!











For en måneds tid tilbake var det innbrudd hos naboen. Det var ingen hyggelig opplevelse for henne, så jeg og min mor tenkte at vi måtte lage noe til henne. Hun ble veldig rørt og utrolig glad for det. Jeg lagde kortet, så pyntet min mor en sjokoladeeske.

About a month ago there was a breakin at one of my neighbours. It wasn't a pleasent experience for her sake. So, me and my mother thought that we had to make something to her, to cheer her up again. She was very moved by our gift and thanked us for it. I made the card, and my mother decorated a box of chocolats.


22. november 2009

{ Friend }



Her kommer noe av det jeg lagde på Scraporama. Dessverre er bildene ganske mørke, når været ikke er så bra så blir bildene tatt inne. Orket ikke å styre med å sette opp fotostudioet mitt, så det får bli så det blir. ;P

Here are some of the cards that I made at the hoby fair. Unfortunatly the pictures got a bit dark, it's the prize I've got to pay for being too lazy to set up my photo studio. ;P




Som dere sikkert skjønner, så ga jeg dette kortet til en venn. :P

As I think you've guessed, I gave this card to a friend of mine. :P











Dette kortet lagde jeg til en utfordring hvor en ikke skulle bruke stempler. Derfor valgte jeg dette vintage-motivet, om jeg ikke tar helt feil, så er det fra Shabby Chic Papirskatter.

This card I made for a challenge where stamps were not allowed. Therefore I chose to use this vintage picture.















19. november 2009

{ Tri-Shutter-Album }




Dette kortet har en liten historie bak seg. Jeg skulle som sagt på Scraporama-messen helgen for snart to uker siden, skitt! tiden går fort.

Jeg slet litt med å finne ut hvor jeg skulle bo, hotell var egentlig ikke aktuelt, fordi det var for dyrt for en fattig student. :P

Så, jeg lurte litt på mulighetene, og fant fort ut at jeg kanskje skulle spørre på forumet, der meldte en "Grethe61" seg. (Altså Grethe) :P

Så, siden hun var så grei og lot meg bo hos henne i to netter, tenkte jeg at dette var det minste jeg kunne gjøre. Dessuten har jeg, helt siden jeg så dette, hatt lyst å lage det. Det er enkelt, klarer du å lage et Tri-shutter-card, klarer du definitivt å lage dette "tri-shutter-albumet". ;P

I was going to a hobby fair. (Not sure on how you say it in English, but it is a big fair with a lot of craft shops.)

I wondered on where I would sleep, when I was there. I soon found out that a hotel was no option, because I'm a poor student XD.

So, I asked on the forum to see if there was anyone who could let me sleep there for two nights. One lady agreed, and I thought this was the least I could do as a thank-you-gift.








































16. november 2009

{ 2. Plass - 2nd Place }


Jeg kom på andre plass i oktoberutfordringen hos Designat. Utrolig gøyt! Utfordringen var å bruke fargene sort, grønt, oransje og lilla. "Halloween"-farger med andre ord.

I got the second place at Deisgnat's October challenge. I was so surprised when I visited the blog the other day. The challenge was to use the colours: black, green, orange and purple. Socalled "Halloween"-colours.





















13. november 2009

{ Hjemme igjen }

Da er jeg vell hjemme fra Scraporama, kom hjem på søndags kveld, men har ikke fått tid til å skrive noe enda.

Ville takke alle jeg møtte, og snakket med, for en kjempeflott helg! Det var utrolig gøyt å møte folk fra både blogg- og forumverdenen, og høre hvordan de egentlig hørtes ut i virkeligheten. :P

Grethe (Grethe61, for de som henger på Rubberstamps forumet) var så snill og lot meg bo hos henne i to netter, fra fredag til lørdag og lørdag til søndag.

Jeg lagde et kort til Grethe som en liten takk for at jeg fikk bo hos henne, så det legger jeg ut litt senere. Kanskje i morgen.

1. november 2009

{ Siste prosjekt hos Unik Hobby }


Dette blir da mitt siste prosjekt for Unik Hobby. Det har vært kjekt å være gjestedesigner hos Unik Hobby disse seks månedene, og håper andre får oppleve det samme.

Last project at Unik Hobby. Been fun these six months, and now I'm finnished.

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...